Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SK hozzánk jár szarni:P

2008.02.11

Megint egy csodaszép estére virradt fel a hold Pécs felett, 10kor már nagyban "bűnözünk hétfőt" néztünk Rékával, amikor csöngettek. Kináztünk, hát kiket láttak szemeink?!... A szokásos jakabhegyis csődület. Érdeklődtek, hogy velük tartunk e balizni, s miután  kifejtettük, hogy még megvárjuk Kingát, aki 11fele fut be, már ott sem voltak, hőbölögve továb álltak.

Ámde nem telt bele 10percbe és ismét csöngetnek, csak nem Kinga hagyta otthon a kulcsát?...hát pechünkre nem.

SK tehénkedett a csengőn, hogy neki aztán muszály feljönnie, különben beszarik. Csodás...

Feljött némi Petikéből és Pestából álló díszkísérettel, akikről szintén alig volt elmondható a józanság bármiféle nyoma is és avval a lendülettel bevetette magát a WC-nkbe. Ahonnan eleinte még csak a zárt ajtón át, később már azt is mellőzve intenzív kommunikációt folytatott a többiekkel. Pesta ezt tetézve még a villanyt is le-leoltogatta, csak hogy teljes legyen a gyönyör. Már ekkor olyan embertelen szag kezdett eluralkodni a lakáson, hogy kénytelenek voltunk ablakot nyitni, ámde amikor dolga végeztével ráakadt az illatosítóra, akkor jött el csak igazán a menyország... Heves kardozó mozdulatokkal szimulálta a harcot a támadó szagok ellen és maradéktalanul elfújta az egész spray tartalmát. Ami ezekután az egyéb csodálatos esszenciákkal keveredve, olyan gyomorforgató elegyet képzett, hogy az egész lakásban alig lehetett megmaradni.

Mindezek után kedvesen szemügyrevételezte a képeimet a szoba túlvégében, és megkérdezte:

-Ezeket a szarokat fested?

...hát igen, csak ennyire tellett. A esti hangulatunk megalapozása után tovább is álltak. kinga cirka 10perccel később toppant be...erről lemaradni?!...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.