Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem szeretem a vendégeket!

2008.02.18

 

Egyszer kéne 8ra mennem a héten, de még ebben is megakadályoznak...

4.45 ki az az álladék, aki ilyenkor csönget, és csak noymja, nyomja a kapucsöngőt, mint süket az ólajtót?! És a másik barom, aki ilyenkor felkel és beengedi jóhiszeműen, hátha valamelyik lökött lakótársa nem vitt kulcsot?!

De nem, nincsi ilyen szerencsém, két perc és már kopog is a meglepetéscsomag. Ajtót nyitok és egy levizelt slicc néz velem farkasszemet...jesszus. Felemelem a tekintetem, feljebb és feljebb és még tart ...SK ...ki más.

-Hát te mit?

-Hát öööö...izéé...most ketettek feöl a bokorból, hogy hideg van, meg reggel, és jöttem, ők meg mentek, és nálatok lehet aludni...

-Nálunk? Egy nagy maci faszát lehet, itt ugyan nem, huzzál haza,de gyorsan 5perc sincs a kolesz!

-De hideg van, és meg fogok fázni és a te hibád lesz...

-Hát az én lelkem ennyit még elbír, úgy érzem.

-Milyen ráncos a homlokod!

-Na neeem... lesz ez mág ilyenebb is, ha nem tűnsz el rohadt gyorsan!

És mindeközben intenzíven toligálom 2mes emberünket át  a küszöbön, egyszál Alvinos pólóban meg bugyiban, a 162 cm-mel. De jó, hogy ilyenkor nem látom magam, és külön jó, hogy más se, vagy az már úgyis meghalt a  röhögéstől.

Negyed órás tartalmas bájcsvej után sikerült kijebb ebrudalni annyira, hogy rávághasam az ajtót, még valami kedveset bizonyára hozzáfűzött, aztán megindult elfele.

 

- Ezért költözik az ember albérletbe?...ha koleszos lnnék megérteném, ha msát nem, hát hozzászoknék, hogy zaklatnek, na de így?! Ez már több a sokknál! -

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.